En klassmedveten tidning!

Läs RiktpunKt - En kommunistisk månadstidnings som ger dig värdefull kunskap

Kommunisternas 1 Maj i Stockholm

Hundratals kommunister och sympatisörer från Sveriges Kommunistiska Parti – SKP, KP och RKU samt sympatisörer från kommunistiska partier från andra länder, som Grekland, Bolivia, Iran och så vidare samlades på Mynttorget klockan 13.00 för att fira arbetarrörelsens högtidsdag, 1 Maj.

Cirka 400-500 deltagare marscherade hela vägen till Sergels Torg. Paroller som ropades var bland annat, “Internationell solidaritet, arbetarklassens kampenhet”, “Inga fascister på våra gator”, Förbjud bemanningsföretag”, “Krossa USA-imperialismen”, “Inga svenskar till NATO armén”.

Läs mer på SKP Stockholms hemsida

SKP Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.